Afyon Kocatepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksek Okulu'na üniversite sınavına giren tüm lise mezunları kayıt yaptırabiliyorlar. Kayıt için Afyonkarahisar'a giderek kaydınızı şahsen yapmanız gerekiyor. Ancak ilk kayıttan sonraki kayıtlar internet üzerinden de yapılabiliyor.
Öğrenim Yönetim Sistemi üzerinde, ders içeriklerini takip edebilir, eş zamanlı olarak ders danışmanınız ve diğer öğrencilerle sohbet edebilir, forum, özgür ansiklopedi gibi ortamlarda fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşabilir, derslerle ilgili duyuru, ödev ve alıştırmalara ulaşabilir, vize sınavlarınızı olabilir ve başarı notlarınızı öğrenebilirsiniz.


Uzaktan Eğitim Meslek Yüksek Okulunda vize sınavları Internet üzerinden yapılmaktadır. Final sınavları ise ilan edilen tarihlerde, üniversitemiz bünyesinde, sınıf ortamında yapılmaktadır. Ders sonu başarı notunuz hesaplanırken, vize sınavının % 20'si, final sınavının ise %80'i toplanmaktadır. Ayrıca, başarı notlarının hesaplanmasında Öğrenim Yönetim Sistemi içerisinde gerçekleştirdiğiniz diğer faaliyetler de [ödev(ler), Forum ortamında etkileşim, sohbetlere katılım] etkili olmaktadır. Kayıtlı öğrencilerin mazeret sınavı hakkı bulunmamaktadır.

Öğrenim süresi iki yıl olan meslek yüksek okulunda
Bilgisayar Programcılığı
Bilgi Yönetimi
Bilgisayar Operatörlüğü
Coğrafi Bilgi Sistemleri bölümleri yer alıyor.
Daha yeni Daha eski

Recent Posts